Рефрактометр для цукру та меду RZ117
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рефрактометр для цукру та меду RZ117
Рефрактометр RZ117 – портативний ручний прилад для вимірювання сахарози в сиропі, меді та інших продуктах із високим рівнем вмісту цукру.
Діапазон рівня сахарози у продуктах вимірюється від 0 до 90% за шкалою Брікса з точністю до 0.5%.
Пристрій має зручний гумовий окуляр.
У комплектації йде піпетка для зняття проб та викрутка для калібрування пристрою.
Характеристики рефрактометра RZ117:
- Діапазон виміру сахарози: 0-90% за шкалою Брікса (Brix);
- Точність: 0.5%;
- Функція ATC - автоматична компенсація температури в діапазоні: 10-30 °С;
- Габарити: 14х4х4 см.
Комплектація:
- Рефрактометр;
- Футляр;
- Піпетка для взяття проби;
- Викрутка для калібрування.
Основні | |
---|---|
Виробник | RZ |
Країна виробник | Китай |
Максимальний діапазон вимірювання (Brix) | 90 % |
Стан | Новий |
Користувацькі характеристики | |
Вид | Ручні |
Вимірювання | Концентрації різних речовин у розчинах |
Призначення | Для меду |
Тип | Рефрактомети |
- Ціна: 1 418 ₴